2022 Erkek üretici erkek üç parçalı Erkek Takım Elbise Damat Giyim Smokin Resmi Groomsmen Takım Elbise conjuntos de blazer

Yorumlar (0)
₺1 649.76 ₺1 286.85

  • Etiketler: takım elbise.

Nakliye

Her zaman olduğu gibi, öğe tatmin edici değilse, hızlı ve tatmin edici bir çözüm için lütfen önce bizimle iletişime geçin.

Nasıl ölçülür

1) Aldığınız malların kaliteli olmasını sağlamak için malların titiz kalite kontrollerine tabi olduğunu garanti ediyoruz.Güvenli teslimatı sağlamak için tüm ürünler profesyonelce büyük bir özenle paketlenmiştir.

Renk kartı

Sizin tarafınızdan iade edilen ürün alındıktan sonra, Paypal ile 3 ila 7 iş günü içinde size geri ödeme yapacağız.Acele sipariş ücreti ve daha önce ödediğiniz nakliye ücreti iade edilmez

(2)Değişim

Sevgili, yukarıdaki stanrard takım elbise boyutunun size pek uymadığını fark ederseniz, sadece

6).Hedefe giderken kaçırılan paket için ekspres şirketle iletişime geçmek ve sizin için en son bilgileri güncellemek için elimizden gelenin en iyisini yaparız.Ancak, zaman farkı nedeniyle bazı gecikmeli yanıtlar olabilir.

5).Nakliye taşıyıcılarından veya mücbir sebeplerden kaynaklanan nakliye kazaları, gecikmeler veya diğer konular için sorumluluk almayacağız.

(3) İade ve Geri Ödeme Prosedürleri

ölçümlerinizi ölçebilir ve rengi seçebilirsiniz (resim olarak varsayılan) ve bunları sipariş açıklamasına yazabilir veya Mesaj Satıcısına tıklayabilir,ardından tüm ölçümleri ve rengi bana gönderebilir veya takım elbise sipariş ettiğinizde çevrimiçi sohbete tıklayabilirsiniz.

İade ve geri ödeme

4) Bilmek istediğiniz her şeye karşı tamamen dürüst olmak, satıcı ile müşteri arasında yalan söylemek yok.

3) Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.Eğer memnun değilseniz, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin, sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Mutlu alışveriş diliyorum

Mükemmel bir takım elbise mükemmel ölçümlerle başlar.Bizden ölçüye uygun bir takım elbise sipariş etmeden önce, doğru ölçmenize yardımcı olabilecek profesyonel bir yerel terzi bulmanızı şiddetle tavsiye ederiz.Burada size hangi ölçümlerin gerekli olduğunu ve bunları nasıl doğru bir şekilde alacağınızı göstereceğiz.Uyarı: Kendinizi evde ölçmek düşündüğünüzden daha zor!En iyi sonuçlar için ölçümlerinizi her zaman profesyonel bir yerel terzi tarafından yaptırın.

1) Bizden satın alma işleminizden memnun olduğunuzu umuyoruz.

2).Sipariş ettiğiniz herhangi bir ürün, ödemeniz Üçüncü Taraf (Banka ) tarafından alındıktan sonra gönderilecektir .Fiili duruma göre, müşteriler için öğeyi Chinapostair, EMS, UPS, DHL, Fedex veya Air Mail yoluyla gönderiyoruz.

2) İlgili açıklayıcı materyalleri sunabildiğiniz sürece ürün kalitesi veya eksik parçalar varsa, size iade hizmeti sunacağız.

(1) Dönüş

4) Bizim işimiz, satın alma işleminizi endişesiz bir deneyim haline getirmektir.Teşekkürler!

Satıcı Söz

Hemen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.Bahsettiğiniz konular için kanıtlamanız için kanıt sağlamanız gerekir.Size iade edilen posta adresini vereceğiz.

Biz fabrika tedarikçisiyiz !24 saat çevrimiçiyiz.ihtiyacın olursa istediğin zaman etle iletişime geçebilirsin.

4). Sadece DHL veya UPS'in mevcut olduğu teslimat noktalarına (adresiniz) gelince, DHL veya UPS tarafından uzak alan olarak adlandırılıyorsa, ek ücret alıcı tarafından ödenecektir.

İade nakliye ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

Geri bildirim

3).Paketiniz gönderildikten sonra takip numarası ile e-posta ile bilgilendirileceksiniz.Teslim süresi, dünyadaki farklı ülkelere veya bölgelere dayanacaktır.

Borsalara yalnızca arızalı, yanlış sevk edilen veya aldıktan sonra hasar gören ürünler için izin verilir.Tüm öğeler sadece eşit fiyat değişimi için değiştirilebilir, lütfen iadeleriniz alındıktan sonra değiştirmeleri yapacağımızı unutmayın.

3) Kısa sürede karşılaştığınız her bir soruna en kısa sürede cevap vermek ve bunları çözmek için ulaşabileceğiniz her şeyi yapmak ,her müşterinin ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnun olmasına izin vermek için elimizden gelenin en iyisini yapın.

Lütfen öğeyi aldıktan sonra 48 saat içinde bizimle iletişime geçin.İade edilen ürün mükemmel durumda olmalıdır.Elbiseler için, stok olarak toplam sipariş tutarının %30'unu da ödemeniz gerekir fee.It iade talebi kabul edildikten sonra öğenin veya elbiselerin 14 gün içinde bize iade edilmesi gerekir.

Eğer Alışveriş beğeneceğinizi umuyoruz!!

1).Lütfen özel isteklerinizi (renk, paketler, beyan değeri vb.) Listeleyin.) ödeme yaptığınızda AÇIKLAMADA.Belirli bir siparişin işlem süresi, ürün türüne ve stok durumuna göre değişir.Çoğunlukla, işlem süresi ödeme alındıktan sonra 3 ila 15 iş günü olabilir.

2) Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanı alır.

SKU: w88650

  • Kaynak - Anakara Çin
  • trajes de hombre - erkekler için smokinler
  • damat takım elbise - erkek takım elbise
  • Cinsiyet - Erkekler
  • kostüm homme mariage - erkekler için düğün takımları
  • terno masculino - erkekler düğün takım elbise seti
  • pantolonlu erkek takım elbise - düğün için erkek takım elbise
  • smokin - balo kıyafetleri
  • düğün için erkek takım elbise - kostüm mariage homme
  • Malzeme - pamuk, Mikrofiber, Polyester
  • Uygulanabilir Sezon - Dört Mevsim
  • erkek takım elbise - erkek takım elbise
  • Ön Stil - Düz
  • takım elbise erkekler - takım elbise
  • Uygun Tip - sıska
  • Öğe Türü - Takımlar
  • erkek takım elbise slim fit - damat smokinleri
  • Tarz - Gündelik
  • Model Numarası - K09
  • Giyim Uzunluğu - Düzenli
  • Kapatma Türü - Tek Göğüslü
  • Pantolon Kapatma Tipi - Düğme Sinek
  • Uygulanabilir Sahne - günlük

Yorum ekle

Puanınız :

Siz de beğenebilirsiniz

İlgili ürünler hattı

Satış Düğün erkek Takım Elbise Beyaz Resmi Parti Setleri Groomsmen Şal Saten Yaka Damat Smokin Düğün En İyi Erkek Kıyafeti (Ceket + Pantolon)

Düğün erkek Takım Elbise Beyaz Resmi Parti Setleri Groomsmen Şal Saten Yaka Damat Smokin Düğün En İyi Erkek Kıyafeti (Ceket + Pantolon)

takım elbise sadece iş için değil, aynı zamanda hayattaki erkekler için vazgeçilmez bir giysidir. yakışıklı erkek takım elbise mağazası na hoş geldiniz! değerli müşterimiz, sevgili, yukarıdaki standart takım elbise boyutunun size çok uymadığını fark ederseniz, vücudunuzu aşağıdaki

₺1 477.74 ₺1 093.54
Satış TPSAADE erkek İki Düğme Ceket Damat Takım Elbise Ceket Smokin Slim Fit Çentik Yaka Erkek Takım Elbise Tek Göğüslü Ceket Siyah Pantolon

TPSAADE erkek İki Düğme Ceket Damat Takım Elbise Ceket Smokin Slim Fit Çentik Yaka Erkek Takım Elbise Tek Göğüslü Ceket Siyah Pantolon

i̇thalat vergileri not: sevgili, yukarıdaki standart boyut size uymuyorsa, sizin için özel olarak hazırlayacağız.endişelenme, fiyat aynı.seçmek ve satın almak hoş geldiniz.terzi yapmak istiyorsanız, lütfen vücudunuzu aşağıdaki ölçüm kılavuzuna göre ölçün ve bize gösterin. parti takım

₺1 338.69 ₺1 231.67
Satış 2022 Sonbahar Kore tarzı Benzersiz Disk toka tasarım takım elbise erkekler rahat gevşek Ayakta yaka takım elbise erkekler için M-XL

2022 Sonbahar Kore tarzı Benzersiz Disk toka tasarım takım elbise erkekler rahat gevşek Ayakta yaka takım elbise erkekler için M-XL

m göğüs(cm) boyut 47 omuz(cm) 81 80 ödeme 1. biz ödeme ulaşıldıktan sonra 10 iş günü içinde ürün gemi olacak. 118 sevkıyat 79 ems genellikle gelmesi 7-10 iş günü sürer. 2. lütfen öğeleri iyi durumda aldığınızda

₺2 291.51 ₺664.53
Yeni erkek ince yaz baskı ceket moda Slim Fit Küçük Takım Elbise Rahat erkek pardösü

erkek ince yaz baskı ceket moda Slim Fit Küçük Takım Elbise Rahat erkek pardösü

biz damla nakliye/toptan destek, daha fazla bilgi almak için bize hoş geldiniz benim mağaza hoşgeldiniz stokta hızlı tesli̇mat!!!

₺4 406.57
Satış Thorndike 2022 Özel Erkek Takım Elbise Çentik Yaka günlük giysi Erkek 2 Parça Set Resmi Blazer Pantolon Kostüm Düğün İçin

Thorndike 2022 Özel Erkek Takım Elbise Çentik Yaka günlük giysi Erkek 2 Parça Set Resmi Blazer Pantolon Kostüm Düğün İçin

2. ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya ayrıntılı bir değerlendirme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz. 2. öğeler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında alındı. not:

₺2 148.39 ₺1 224.63
Satış Erkek Pullu Ekose Blazer Ceket 2023 Moda Yaka İnce Bir Düğme Uzun Kollu Ceket Erkek Düğün Parti Kostüm Sahne Kıyafetler

Erkek Pullu Ekose Blazer Ceket 2023 Moda Yaka İnce Bir Düğme Uzun Kollu Ceket Erkek Düğün Parti Kostüm Sahne Kıyafetler

2.lütfen 1-3 cm farklı olmasına izin verin ve bu öğenin biraz esnekliği vardır. boyutu grafiğe göre boyutunu kontrol edin, boyutunu seçmek için nasıl bilmiyorsanız, lütfen bize ulaşın. 3. makine yıkama soğuk tersyüz / solmadan yıkanmış 1. boyutu seçmek için lütfen boyut tablosunu

₺708.97 ₺545.85
Satış Özel Yapılmış Siyah Ceket Erkek Takım Elbise Damat Düğün Balo Slim Fit Erkek Takım Elbise Terno Masculino Takım Elbise 3 Adet (Ceket + Pantolon + Yelek)

Özel Yapılmış Siyah Ceket Erkek Takım Elbise Damat Düğün Balo Slim Fit Erkek Takım Elbise Terno Masculino Takım Elbise 3 Adet (Ceket + Pantolon + Yelek)

biz fabrika tedarikçisi vardır !24 saat çevrimiçiyiz .ihtiyacınız olursa istediğiniz zaman benimle iletişime geçebilirsiniz.mutlu alışverişler dilerim . sevgili, yukarıdaki standart takım elbise boyutunun size çok uymadığını fark ederseniz, vücudunuzu aşağıdaki ölçüm kılavuzuna göre ölçersiniz

₺1 753.44 ₺1 297.59
Satış Kırmızı Kruvaze erkek Takım Elbise 2 Parça Blazer 2020 Damat Smokin Çentikli Yaka Düğün Takımları Groomsmen (Blazer + Pantolon)

Kırmızı Kruvaze erkek Takım Elbise 2 Parça Blazer 2020 Damat Smokin Çentikli Yaka Düğün Takımları Groomsmen (Blazer + Pantolon)

vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın. aşağıdaki gibi istekte bulunun: 2. takım elbiselerimiz

₺1 652.35 ₺1 074.10
Satış Moda Sarı / Kraliyet mavi Kruvaze Groomsmen Takım Elbise Rahat Damat Smokin erkek Düğün Parti Blazers Setleri Trajes de hombre

Moda Sarı / Kraliyet mavi Kruvaze Groomsmen Takım Elbise Rahat Damat Smokin erkek Düğün Parti Blazers Setleri Trajes de hombre

standart takım elbise nasıl ölçülür: mağazamızdan satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz. herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın! talep: not: tayt, mücevher,

₺1 338.69 ₺1 057.62
Yeni Taoboo 2024 Dört Mevsim zarif takım elbise erkekler için Yeni Katı blazers En Kaliteli Erkek Akıllı Rahat Takım Elbise İnce Resmi erkek giyim

Taoboo 2024 Dört Mevsim zarif takım elbise erkekler için Yeni Katı blazers En Kaliteli Erkek Akıllı Rahat Takım Elbise İnce Resmi erkek giyim

farklı destinasyonlar ve diğer faktörler nedeniyle, farklı ülkelere varmak farklı zaman alacaktır. malzeme:15 % yün, 85 % polyester boy ve kilo.müşteri hizmetleri size sunmak için elinden geleni yapacaktır uygun boyut.i̇şbirliğiniz için teşekkür ederiz. sizin memnuniyetiniz ve

₺1 177.23
Satış Fildişi Keten Düğün Erkek Takım Elbise 2 Adet Slim Gömme Kruvaze Erkek Blazer Setleri Damat Giyim Parti balo kıyafetleri (Ceket + Pantolon)

Fildişi Keten Düğün Erkek Takım Elbise 2 Adet Slim Gömme Kruvaze Erkek Blazer Setleri Damat Giyim Parti balo kıyafetleri (Ceket + Pantolon)

biz fabrika tedarikçisiyiz ve 24 saat çevrimiçiyiz hours.so stil, boyut, renk, nakliye vb.hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin, size ilk kez cevap vereceğiz. standart boyut tablosu hakkında: lütfen sizin için uygun olanı yapmamız için çok önemli olan kendi durumunuza göre

₺1 742.89 ₺1 167.79
Satış Koyu Gri Ceket Pantolon Açık Gri Yelek Takım Elbise Erkekler İçin 3 Adet Trajes De Hombre Terno Kostüm Homme Düğün Terno Masculino Blazer

Koyu Gri Ceket Pantolon Açık Gri Yelek Takım Elbise Erkekler İçin 3 Adet Trajes De Hombre Terno Kostüm Homme Düğün Terno Masculino Blazer

i̇şte renk kartı, lütfen hangisinin sizin için uygun olduğunu onaylayın, sonra bize bildirin.veya istediğiniz rengi gönderebilirsiniz, o zaman isteğinizi kesinlikle takip edeceğiz. fashional erkek takım elbise mağazasına hoş geldiniz sipariş vermeden önce notlar: 1. biz fabrika tedarikçisiyiz ve 24 saat

₺1 758.26 ₺1 318.69
Satış Erkek Takım Elbise Siyah Son pantolon Ceket Tasarım Slim Fit Düğün Damat Parti Blazer Setleri Smokin Kostüm Homme Erkek Giyim 2 adet

Erkek Takım Elbise Siyah Son pantolon Ceket Tasarım Slim Fit Düğün Damat Parti Blazer Setleri Smokin Kostüm Homme Erkek Giyim 2 adet

i̇şte renk kartı, lütfen hangisinin sizin için uygun olduğunu onaylayın, sonra bize bildirin.veya istediğiniz rengi gönderebilirsiniz, o zaman isteğinizi kesinlikle takip edeceğiz. i̇ade ve geri ödeme ) not: tayt, mücevher, mayo, iç çamaşırı ve güzellik ürünleri iade edilemez veya değiştirilemez. 3.takım

₺10 864.88 ₺7 605.36
Satış Küçük Ekose erkek Pantolon Slim Fit Pantolon Rahat Keten Düğün Parti İçin Desen Pantolon Takım Elbise Mavi Çizgili

Küçük Ekose erkek Pantolon Slim Fit Pantolon Rahat Keten Düğün Parti İçin Desen Pantolon Takım Elbise Mavi Çizgili

özelleştirilmiş boyut (göğüs: / wasit:) xl (göğüs 48.8 / bel 46.9 ) xxxl (göğüs 55.1 / wasit 53.1 ) xxl (göğüs 52 / bel 50 ) m (göğüs 42.9 / wasit 40.9 ) 1:yukarıdaki boyut gerçek kumaş boyutudur(vücut boyutunuzdan 1-1. 5 inç daha büyüktür). l (göğüs

₺991.52 ₺684.16
Satış Kruvaze Rahat Gri Şerit Erkek Takım Elbise Tepe Yaka Kostüm Homme Slim Fit 2 Adet Smokin Özel Damat Balo Takım Elbise Ternos Blazer

Kruvaze Rahat Gri Şerit Erkek Takım Elbise Tepe Yaka Kostüm Homme Slim Fit 2 Adet Smokin Özel Damat Balo Takım Elbise Ternos Blazer

eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın, biz sizin için 24 saat hizmet sunabilir özelleştirilmiş takımların ekstra maliyeti yoktur 9: bilek boyutu =? lütfen ürün kalitesi ile ilgili iş sorunları hakkında endişelenmeden emin olun 12: kasık boyutu =? 14: yükseklik

₺3 083.80 ₺1 541.81
Satış Son Pantolon Ceket Tasarımları Fildişi Keten Yaz Plaj Erkek Takım Elbise Slim Fit 3 Parça Smokin Özel Damat Balo Blazer Üç adet

Son Pantolon Ceket Tasarımları Fildişi Keten Yaz Plaj Erkek Takım Elbise Slim Fit 3 Parça Smokin Özel Damat Balo Blazer Üç adet

_ bitmiş takım elbise boyutu _ tabloda gösterilen, vücudun boyutu değil, giyim boyutunun boyutudur. kendimiz tarafından ölçülen boyut, bazen bazı hatalar vardır, ancak her zaman 1-3 cm içinde. değerli müşterilerimiz : bu kıyafeti sizin için özel olarak yapabiliriz , lütfen bana şu vücut ölçülerini

₺1 928.97 ₺1 311.66
Satış Yeni Resmi Gri Erkek Takım Elbise Çentikli Yaka Damat Düğün Smokin 3 Parça Setleri Iş Erkek Blazers Slim Fit Terno Masculino

Yeni Resmi Gri Erkek Takım Elbise Çentikli Yaka Damat Düğün Smokin 3 Parça Setleri Iş Erkek Blazers Slim Fit Terno Masculino

6.göğüs = _ _ _ _ cm veya inç bedeniniz önemli. 15.özel gereksinimler____ lütfen ulusal profesyonel terzinizi ölçümlerinize davet edin... 4.kol deliği= _ _ _ _ cm veya inç 11.pantolon uzunluğu= _ _ _ _ _ cm veya inç 9.kalça= _ _ _ _ _ cm veya inç ödedikten

₺19 321.41 ₺11 786.04
Satış Zarif Iş erkek Takım Elbise Gri Blazer Düğün Slim Fit Homme 2 Parça Ceket + Pantolon Kıyafetler Custom Made Resmi Setleri

Zarif Iş erkek Takım Elbise Gri Blazer Düğün Slim Fit Homme 2 Parça Ceket + Pantolon Kıyafetler Custom Made Resmi Setleri

(lütfen sizin için uygun olanı yapmamız için çok önemli olan kendi durumunuza göre doğru boyutu seçin.) geri bildirim geri ödeme renk ,boyut ,kalite ile ilgili herhangi bir sorun varsa ,bize nötr/olumsuz geribildirim vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin .size tatmin edici bir çözüm

₺1 500.89 ₺1 035.59
Satış 3 Adet Erkek Takım Elbise Düğün Groomsmen Smokin Doruğa Yaka Takım Elbise Tasarım Düğün Yemeği Parti için İş Erkek Takım Elbise Blazer Pantolon

3 Adet Erkek Takım Elbise Düğün Groomsmen Smokin Doruğa Yaka Takım Elbise Tasarım Düğün Yemeği Parti için İş Erkek Takım Elbise Blazer Pantolon

yukarıdaki standart boyut size uymuyorsa, endişelenmeyin, sizin için özel olarak üretebiliriz ve fiyat aynıdır, seçmeye ve satın almaya hoş geldiniz. 3.i̇ade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir. garantimiz boyut tablosu 1. ürün ve hizmetlerinizden memnunsanız, lütfen olumlu

₺1 850.65 ₺1 295.36
Satış Bahar Yeni Erkek Blazer Ceket Erkekler Moda Rahat Ince Mont Yakışıklı Masculino iş ceketleri Takım Elbise erkek Blazers Tops Boyutu

Bahar Yeni Erkek Blazer Ceket Erkekler Moda Rahat Ince Mont Yakışıklı Masculino iş ceketleri Takım Elbise erkek Blazers Tops Boyutu

nasıl yıkanır: elde soğuk yıkayın, asın veya kurulayın erkekler baskı takım elbise ceket akşam yemeği parti balo düğün şık smokin tema: noel özellikler: kol uzunluğu: uzun kollu boyut büst omuz uzunluk kol s 100 cm/39.37 44 cm/17.32 71 cm/27.95 61 cm/24.02 m 104 cm/40.94

₺1 113.17 ₺723.60
Satış Thorndike Lüks erkek giyim Slim Fit Erkek Blazer setleri Modern Erkek Takım Elbise Düğün için 2 Adet Zarif erkek Ternos (Blazer + Pantolon)

Thorndike Lüks erkek giyim Slim Fit Erkek Blazer setleri Modern Erkek Takım Elbise Düğün için 2 Adet Zarif erkek Ternos (Blazer + Pantolon)

vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın. i̇thalat vergileri 2. ürünlerimizden memnun değilseniz,

₺1 982.86 ₺1 269.07